Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Caroline van der Plas op bezoek bij BoerBurgerBondgenoot DeventerNU

Aanstaande zaterdag komt BBB tweede kamerlid Caroline van der Plas de stand van DeventerNU bezoeken. Tussen 12.00-13.00 uur zal Caroline laten zien dat BBB het verkiezingsprogramma van DeventerNU onderschrijft met haar aanwezigheid.

DeventerNU is de BoerBurgerBondgenoot in Deventer.

Onze mooie gemeente bestaat niet alleen uit de stad, maar wordt omringd door prachtige dorpen en bedrijven. Wij willen duurzame initiatieven ondersteunen en juichen ontwikkelingen toe. Maar het zijn niet alleen de boeren die moeten opdraaien voor de uitdagingen die er liggen. Géén grote windmolens en zonneparken ten koste van het boerenlandschap. We zullen het met als totale gemeente moeten oplossen.
Met deze samenwerking hopen wij een brug te kunnen slaan tussen de politiek en de mensen om wie het gaat, U!

Wij zijn erg trots dat deze samenwerking tot stand is gekomen. De BBB heeft aangegeven ons verkiezingsprogramma te willen ondersteunen en samen met ons op lokaal niveau te verbinden. DeventerNU is dé lokale partij die gaat en staat voor het belang van de bewoners en ondernemers van de gemeente Deventer. Wij durven te kiezen, ook als dit betekent dat wij als enige partij ergens nee tegen zeggen. Niet voor de bühne maar voor u.