Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De vogel is gevlogen.

Heeft u een vreemde vogel gezien?

DUITSLAND – Uit een dierentuin in Duitsland, een uur rijden over de grens bij Buurse is een zeldzame vogel aan het oog van een oppasser ontsnapt. Het is een kruising tussen een struisvogel en een zeearend. Hij is op Koningsdag gesignaleerd in Tilligte; ook iemand uit Bathmen heeft het imposante dier waargenomen in de omgeving van de Marsdijk.

Die persoon kon zijn ogen niet geloven, omdat volgens hem de vleugels een spanwijdte van 3 m 50 hadden, een enorme snavel en klauwen als hooiharken.

Probeer alstublieft het onrustige beest niet zelf te vangen; hij kan explosief reageren. Dat komt omdat hij binnen kort een ei gaat leggen en zijn hormonale huishouding van de leg is.

Dit is waar het allemaal om draait; het is een waardevol ei met een waarde van 2500 euro. Deze vogel is de enige in zijn soort, in heel de wereld komt er geen voor. Het is met recht een opzienbarende vliegende kolos.

De dierentuin is erg gedupeerd, mede daardoor zal het aantal bezoekers teruglopen; zij stellen nu 5000 euro beschikbaar voor de vinder van hun gevederde vriend.

Als u op welk tijdstip van de dag dan ook een glimp van hem ziet, die voldoet aan deze beschrijving, meldt dat aan de Bathmense Krant.

Bedankt voor u medewerking.

 

Dierentuin Kakkaktoe.