Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Diepe Hel Holterbergloop: één van de mooiste hardloop-

wedstrijden van Nederland!

Onder perfecte weersomstandigheden hardlopen in herfsttinten van de prachtige Sallandse heuvelrug; echte ‘must do’ wedstrijd voor de hardloopfans!

HOLTEN – De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop opende op zondag 10 april de inschrijving voor de 29e editie die zal plaats vinden op zaterdag 29 oktober.Afgelopen jaar koos de organisatie voor een parcours en afstandswijziging en met succes. Aan de editie deed een record aantal van 3.500 lopers mee! De komende editie staan de Sans-Online 5 km, TIB 10 km en 20 km weer op het  programma. Deze editie start en finisht in Nijverdal.

De 20 km lopers kunnen wederom dubbel genieten van de mooie maar pittige Holterberg. Voor de TIB 10 km zullen er bussen geregeld worden naar de startlocatie in Holten om vanaf daar hun wedstrijd terug te lopen naar Nijverdal. Op de Sans-online 5 km zullen maximaal 1.000 deelnemers worden toegelaten, bij de 20 km zijn dat er 1.250 en bij de TIB 10 km kunnen maximaal 1.750 lopers starten.

En voor de Sans-Online 5 km lopers zal er een mooi parcours vanuit Nijverdal worden uitgezet dat eveneens de berg over gaat.

Voor de jonge aanstormende talenten is een parcours uitgezet van 1 km. Deelname aan deze Rabo kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.

 

Vol is Vol

Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de Sans-online 5 km, TIB 10 km als de 20 km wordt er een maximum aantal deelnemers toegelaten.

Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven, want er is geen na-inschrijving!

Sinds zondag 10 april kunnen deelnemers zich inschrijven via www.diepehelholterbergloop.nl/inschrijven

(Voor alle overige info ga naar www.diepehelholterbergloop.nl)