Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Digitale Gratis-Bijna-Voor-Niks-Gids weer helemaal actueel

DEVENTER – Als je weinig geld te besteden hebt, is het hard werken om iedere maand financieel rond te komen. In 2013 en 2014 is daarom de papieren Gratis Bijna Voor Niks Gids uitgegeven door De Werkgroep Arme Kant van Deventer, Diaconie Protestantse Gemeente en Wijkwinkel.  In deze gids staan producten en diensten die gratis of bijna voor niets zijn te halen. Er is nog een kleine voorraad papieren gidsen uit 2014 verkrijgbaar. De digitale versie is de afgelopen maanden door vrijwilligers helemaal actueel gemaakt en is te vinden op http://gratis.wijkwinkeldeventer.nl.

De digitale Gratis-Bijna-Voor-Niks-Gids geeft informatie over waar je gratis/goedkoop kunt eten, drinken, waar je terecht kunt voor gratis muziek, cultuur of sporten en bewegen. Ook zijn diensten en organisaties opgenomen rondom persoonlijke verzorging en vakanties.

Naast de website is er diverse faceboekgroepen beschikbaar (zoek binnen Facebook op: “Gratis Bijna Voor Niks Gids Deventer”, of “gratis/goedkope uitjes Deventer e.o.”).

De papieren gidsen uit 2014 zijn nog te krijgen in alle Wijkwinkels (voor adressen zie www.wijkwinkeldeventer.nl)

De ‘Gratis-Bijna-Voor-Niks-Gids’ is een initiatief van Werkgroep Arme Kant van Deventer, Wijkwinkel, Diaconie Protestantse Gemeente en tot stand gekomen met diverse sponsors en de gemeente Deventer.