Een zomer zonder ongedierte, dat wil toch iedereen?

Juist tijdens de zomermaanden willen we graag alle ramen en deuren open kunnen zetten, maar tegelijkertijd willen we ongedierte buiten houden. Vooral vliegen en kruipende insecten zoals mieren, vlooien en kakkerlakken veroorzaken veel overlast tijdens dit seizoen.Erger u niet langer en pak dit probleem bij de bron aan! Door het gebruik van simpele producten die perfect afgestemd zijn op de verschillende soorten ongedierte, kunt u tijdig ingrijpen en zo genieten van een heerlijke lange zomer zonder die hinderlijke insecten!

 

– Vliegen

Het is een feit dat vliegen enorm veel ziektes kunnen overdragen. De beste oplossing tegen vliegen is het gebruik van de FlyTrap, inclusief het onweerstaanbare lokmiddel Flynip. Deze val trekt vliegen aan als geen ander. Eenvoudig buiten ophangen en de val zijn werk laten doen. Vangt tot wel 20.000 vliegen! De val kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden.

 

– Insecten

Wist u dat kakkerlakken en vlooien zich razendsnel kunnen voortplanten? Om insecten zoals vlooien, papiervisjes, kakkerlakken etc. te bestrijden, wordt Deltasect aangeraden. Dit product is zeer breed inzetbaar en is makkelijk te verwerken met de meegeleverde spuitflacon.

 

– Mieren

Mieren zijn dol op zoet, vooral in de zomer! Niets zo vervelend als mieren in en om het huis. Voor je het weet loopt er een hele colonne over het terras of door de keuken! Speciaal tegen mieren is er Knock Off Insectenpoeder, dat door middel van een strooikoker perfect gedoseerd aan te brengen is.

 

Meer weten over het uitgebreide assortiment? Bezoek dan op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland – Stand 159 – van 26 tot en met 28 juni tussen Bathmen en Deventer (www.landentuinbouwbeurs.nl).

Men kijkt uit naar uw komst en voorziet u graag van alle benodigde informatie en productkennis. Kijk ook eens op: www.boerenwinkel.nl