Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jullie en Jeanet: de ultieme match

Hair & Bride by Jeanet & Solo per Lui by Jeanet

Service staat hoog in ’t vaandel in de van Jeanet. “Níét vier bruiden op een rij die aan het passen zijn… we geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar één afspraak per dagdeel. Ook kun je ‘s avonds bij ons terecht!Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben we niets’ en dus krijg je een objectief advies. Zo komen we samen tot de ultieme match. En dat jullie outfits perfect matchen. Kun je het in de ruime collectie toch niet vinden? Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt.

Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Regelmatig hebben we acties en showmodellen tegen aantrekkelijke prijzen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te creëren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie.

 

Voor de bruidegom hebben we 1001 mogelijkheden

We stellen d.m.v. voorbeelden en stoffen het perfecte kostuum samen. Precies zoals jij dat wilt. Je kiest alles zelf uit. Stof, knopen, etc. Met eventueel initialen en/of je trouwdatum erin geborduurd. We maken het af met een maatshirt en evt. een stropdas.

 

Tevens ben ik kapster en visagiste. Op je trouwdag kan ik je haar doen en de bruidsvisagie verzorgen. Een uitgebreide proefsessie gaat hieraan vooraf. Wil de rest van de familie ook gekapt worden? Geen probleem! Informeer naar de speciale arrangementen.

Kortom, alles is mogelijk want er is maar één ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je happy voelt.

Merken in onze winkel zijn o.a: Sincerity-Sweetheart-2 impressu-Miss Kelly-Davina-Just for you-Bridalstar-Elsa coloured Shoes-porier-Bianco Evento-Weise-Achberger.”

 

Da’s handig!

Ligging op vijf minuten afstand van de snelweg. Gratis parkeren voor de deur. En bij hoge buitentemperaturen is het binnen koel. Airconditioning aanwezig.

Openingstijden: uitsluitend op afspraak. Tel: 0575-502032 | www.hair-bride.nl – jeanet@hair-bride.nl | www.soloperlui.nl – jeanet@soloperlui.nl