Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Europa Kinderhulp zoekt dringend vakantiegezinnen

voor kinderen

Veel mensen maken alweer plannen voor de zomervakantie van 2016, maar voor veel kinderen zit dat er niet in. De stichting Europa Kinderhulp maakt voor deze kinderen, die het hard nodig hebben, wel plannen. Als je ziet en weet onder welke omstandigheden sommige kinderen op moeten groeien, dan kun je niet anders dan samen de schouders eronder zetten en voor deze kinderen een lichtpuntje proberen te zijn.Het gaat om kansarme kinderen tussen zes en twaalf jaar uit Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Oekraïne. Maar er zijn ook kinderen uit Nederland voor wie men een vakantie tracht te regelen. Kinderen die kansarm genoemd worden door hun ervaring. Kinderen uit kindertehuizen of uit grote gezinnen of met krappe behuizing en voedselbanken. Kinderen van wie de ouders er onderdoor dreigen te gaan door ziekte, psychische problemen of drank/drugs.

Even kansarm zijn kinderen die het materieel niet zo slecht hebben, maar die door verschillende oorzaken niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Om deze kinderen een lichtpuntje te bieden zoekt Europa Kinderhulp gastgezinnen. Huiselijke gezelligheid, geborgenheid, een andere omgeving, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, dat alles kan zoveel voor hen betekenen.

De kinderen die op vakantie komen wachten met spanning af. Wordt mijn droom werkelijkheid, want als er zich geen gastgezinnen aanmelden, dan betekent dit voor veel kinderen geen vakantie in 2016.

Heeft u ook een plekje over om een kind liefdevol op te vangen in die drie weken in de zomervakantie? Neem dan vrijblijvend contact op met de stichting.

De kinderen komen in de periodes:

Oekraïne 2 – 23 juli, Oostenrijk 11 – 29 juli, Berlijn 25 juli – 11 augustus, Hannover 11 – 29 juli. Nederland 25 juli – 12 augustus, heel Frankrijk (Secour Populair) 23 juli – 11 augustus, Frankrijk (Croix Rouge Parijs) 9 juli – 23 juli.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Johan IJsendorn, tel. 0570 -650 234 of info@europakinderhulp.nl Website: www.europakinderhulp.nl