Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Even voorstellen:

Aarnink Accountants en Adviseurs

Als agrarisch ondernemer wil je ondernemen. Het is een fantastisch gevoel om eigen baas  te zijn. Je krijgt alle ruimte om jouw vakman(vrouw)schap te etaleren op een manier die volgens jou het meeste rendement oplevert. Een 40-urige werkweek, daar lach je om. Met plezier stop je er meer uren in, want het is jouw ‘kindje’.Althans, zolang het uren zijn die met je product te maken hebben. Anders is het vaak als het gaat om administratie, belastingen, financiën en/of organisatie. Je weet dat het er bij hoort, maar het voelt als een ver van mijn bed show.

Dan is het dan fijn dat je kunt bouwen en vertrouwen op een kantoor als Aarnink AA. De AA staat voor Accountants en Adviseurs die ontzorgen en deskundig advies geven zodat jij ruimte krijgt om jouw ambities te realiseren.

Aarnink Accountants + Adviseurs biedt het beste van twee werelden. Het is een middelgrote zelfstandige organisatie verdeeld over twee kantoren (Raalte en Wolvega). Middelgroot betekent dat je geen nummertje hoeft te trekken, altijd binnen kunt wandelen en beschikt over een vaste contactpersoon. Middelgroot betekent óók dat men meer dan voldoende kennis en ervaring in huis heeft om een optimale dienstverlening te garanderen. Komen er hele specialistische of branchespecifieke kwesties aan de orde, dan kan men altijd nog een beroep doen op relaties in het landelijke netwerk.

Samengevat: Aarnink Accountants + Adviseurs is praktisch, flexibel, slagvaardig en resultaatgericht. En ze ondernemen zelf ook, dus ze spreken de taal van de ondernemer.

Zij verwelkomen u graag op de land- en tuinbouwbeurs Oost Nederland om nader kennis te maken en stellen u in de gelegenheid een gokje te wagen ‘welk gewicht’ Aarnink Accountants en Adviseurs in de schaal legt. Standnummer 113.