Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie Roderick Hietbrink

Kunst in Gorssel en Epse/Joppe

GORSSEL – Oud-Epsenaar Roderick Hietbrink is een internationaal bekende kunstenaar. Tegenwoordig woont en werkt hij in zowel Nederland als Noorwegen. Zijn werk bestaat onder andere uit fotografie en video-installaties.

‘The Living Room’ uit 2011 is een bekend werk van Roderick dat onder andere te zien was in het Stedelijk Museum. Men is er trots op dat men het bijzondere werk van Roderick nu in Epse en Gorssel onder de aandacht kunnen brengen.

 

Expositie

Naast ‘The Living Room’ zijn er natuurlijk meer video-installaties, foto’s en objecten te zien in het Tramstation in Gorssel. Deze bijzondere expositie wordt op zaterdag 27 mei 2017 om 14.00 uur geopend door Willy Holtslag, oud-voorzitter van De Elf Marken, en kan tot 5 augustus bezocht worden. Kijk voor informatie over openingstijden op deelfmarken.nl

 

Meet & Greet

Een weerzien met Roderick Hietbrink. Op woensdag 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur kunt u hem persoonlijk ontmoeten in Dorpshuis De Opgang/Kerk in Epse. In aanloop naar de expositie zal Roderick daar een exclusieve introductie op zijn werk verzorgen. Hij gaat beelden en videofragmenten van zijn werk van de afgelopen tien jaar laten zien en er toelichting bij geven. Daar hoort ook het verhaal bij hoe hij kunstenaar is geworden en wat hij moet doen om dat ook te blijven.

Programmacommissie Dorpsraad Epse/Joppe en Historische Vereniging De Elf Marken

 

Expositie

27 mei – 5 augustus. Opening: zaterdag 27 mei, 14.00 uur.

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, Gorssel.

Entree: gratis.

 

Meet & Greet

Woensdag 24 mei, 20.00 – 22.00 uur.

Dorpshuis De Opgang/Kerk, Lochemseweg 36, Epse

Minimale bijdrage van € 5,- p.p. om in de kosten te kunnen voorzien.