Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fanfare Beatrix zamelt oud papier in

BATHMEN – Zaterdag 11 april, oud papier én oud ijzer inzamelen onder het motto “Met oud ijzer en oud papier meer muziek plezier!”

Het papier kan voor 09.00 uur in handzame pakken, dus niet te groot en te zwaar, aan de openbare weg worden gezet in de dorpskerk-en van Lettele en Okkenbroek. s.v.p. niet in plastic verpakken. Ook kunt u voor 11.00 uur het papier naar de containers brengen in Lettele of in Okkenbroek.
Wij verzoeken u om oud ijzer naar de parkeerplaats van De Spil in Lettele te brengen. Het oud ijzer wordt daar gelijk gesorteerd en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Koelkasten kunt u naar ‘Het Goed’ in Deventer brengen. Oude gasflessen, chemisch afval en spullen waar olieresten in zetten en dergelijke worden niet geaccepteerd.
Buiten het feit dat deze zaterdag ochtenden altijd gezellig verlopen voor de muzikanten, is het hergebruiken van het papier en ijzer ook nog eens goed voor het milieu. Daarom kunnen we de muziekvereniging Beatrix best bestempelen als een “groene” vereniging. En het is vooral gezellig, onder andere vanwege het koffie drinken na de tijd. De opbrengst van het papier en ijzer komt ten goede aan de fanfare. Zij kunnen met de opbrengst bijvoorbeeld nieuwe muziek partituren of muziek instrumenten kopen. Bewaart u mede daarom uw oud papier en ijzer tot de inleverdatum.
Alle muzikanten helpen bij het oud papier halen in de dorpskernen van Lettele en Okkenbroek. Lijkt het jouw ook leuk om te helpen kom gerust langs, alle handen en handjes zijn welkom.