Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Feestelijke opening tennispark TC Bathmen

feestelijke-opening-tennispark-tc-bathmen

BATHMEN – Op een zonovergoten zaterdag 10 september werd onder grote belangstelling van leden, buurtbewoners, sponsoren en relaties het compleet vernieuwde tennispark van TC Bathmen feestelijk geopend.

Sinds begin dit jaar is er hard gewerkt en zijn de gravelbanen volledig vernieuwd, is de verlichting gerenoveerd, is er een kids court aangelegd, is de opslagruimte nieuw gebouwd en heeft het gehele park een opknapbeurt gehad. Al deze vernieuwingen zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoren en de bijdragen die zijn ontvangen van de Rabobank, de Stichting Klimbimbeurzen en de gemeente Deventer.

De jeugdleden mochten zelf de naam voor hun kids court kiezen. Tijdens de feestelijkheden werd de naam TeeCeeBeetje Court onthuld.

De officiële opening werd verricht door voorzitter Maurice Laarhoven en projectleider Marcel Durand door het gezamenlijk hijsen van de vlag van TC Bathmen.

Later dit jaar volgen nog de verbouwing van de kantine en de tribune, maar van het vernieuwde tennispark kan al volop worden genoten!