Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gemeentebelang Deventer laat kiezers niet in de kou staan!

BATHMEN – Nog steeds weten veel mensen niet op wie ze bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart moeten stemmen. De kraampjes van de verschillende partijen op de Deventer markt worden doorgaans op de laatste zaterdag voor de verkiezingen goed bezocht. Dit jaar moet de kiezer er heel veel voor over hebben om voldoende informatie te krijgen om zijn of haar keuze te bepalen. Een ijzige oostenwind zorgt voor een gevoelstemperatuur van -17 graden.Gemeentebelang wil kiezers niet in de kou laten staan. Lijsttrekker Liesbeth Grijsen: “Voor de diehards staan we natuurlijk zelf ook op de markt, maar voor alle anderen die nog vragen hebben over ons programma, speerpunten en kandidaten hebben, hebben we ‘bezoek aan huis service’ opgezet.”

Hebt u nog een vraag aan Gemeentebelang en wilt u deze graag bij u thuis beantwoord hebben? Stuur een mail naar redactie@gemeentebelangdeventer.nl of bel 06-11787585.

Gemeentebelang staat natuurlijk de hele zaterdag op de Brink in Bathmen en toert daarnaast door de hele gemeente om de kandidaten op de lijst uit hun eigen woonplaats op te halen. In optocht wordt vervolgens het volgende dorp aangedaan. De rondrit begint om 9.00 uur in Diepenveen en eindigt rond 15.00 uur op de Brink in Deventer. U kunt de hele rit volgen via teksten en foto’s op facebook, dat elk kwartier wordt bijgewerkt. Ook worden er drone-opnames gemaakt, die uiterlijk zondagochtend op de site van Gemeentebelang (www.gemeentebelangdeventer.nl) staan.