Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het nieuwe zwemonderwijs

in Nieuw Heeten

Het nieuwe zwemonderwijs

NIEUW HEETEN – Kinderen moeten tegenwoordig zoveel doen voor hun zwemdiploma’s dat het bijna niet meer te doen is alle leerstof in te pakken in een les van 45 minuten per week. Zwemschool de Walvis geeft als een van de eersten in de regio het Nieuwe Zwemonderwijs.

Kinderen worden naar de zwemles gebracht en na twee uur weer opgehaald. Net als op school. Spelenderwijs leren de kinderen zwemmen, waarbij alle onderdelen van de diploma-eisen ruimschoots aan bod komen. Ze mogen wat eten en drinken meenemen waarvoor een pauze ingelast wordt en de druk op de jonge kids is op deze manier lang niet zo groot als bij een korte les. Bovendien kan een kind nu in één schooljaar het A plus B diploma halen. U kunt nu al opgeven voor de cursus op woensdag of vrijdagmiddag in “de Sallandshoeve” aan de Holterweg te Nieuw Heeten. De lessen worden hier verzorgd door zeer ervaren leerkrachten die al duizenden kinderen goed hebben leren zwemmen. Elk kind is verschillend, daarom is de begeleiding subliem en geprobeerd wordt om uit elk kind er uit te halen wat er in zit.

Zwemschool de Walvis is al 17 jaar een vertrouwd adres met meerdere zwemscholen in de regio. Het zwembad in Nieuw Heeten is goed bereikbaar vanuit Bathmen en Holten. Kijkt u voor meer info op: www.zwemschooldewalvis.nl