Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ierse Rockavond bij

’t Hof van Colmschate

Ierse Rockavond

COLMSCHATE – Zaterdag 19 maart is er bij ’t Hof van Colmschate in samenwerking met PG Music een Ierse Rock avond.

Café tHof is een echt Iers aandoend café, Sallandse stijl. De laatste maanden was er op muzikaal gebied weinig te beleven in Colmschate. Jan Kramer (PG Music) brengt daar nu verandering in door een volle avond rock te programmeren. Er is gekozen voor een Ierse variant daar de traditionele pubsongs en meezingers in veel etablissementen te beluisteren zijn, maar dit rock genre onderbelicht is.

De Ierse rock kenmerkt zich door een combinatie van Folk en Rock. Tijdens deze avond zullen er een band en een akoestisch duo om en om optreden. Enerzijds in de zaal, anderzijds in het café. Twee stijlen, twee podia, constant livemuziek!

In de zaal brengt de Bullfrog Taste Express een ode aan, de veel te vroeg overleden, Rory Gallagher. Eén van de meest invloedrijke gitaristen uit de historie van de rock, een regelrecht icoon in de bluesrock.

Het café komt tot leven met het duo van The Bottleneck Rockers; zij brengen een akoestisch repertoire van folk en blues, energiek en humorvol.

De avond wordt ondersteund door Jameson Irish Whiskey, entree bedraagt 5 euro. Er is een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop bij `t Hof van Colmschate (Holterweg 104/7429 AH Colmschate) te verkrijgen. Meer info via de facebookpagina van ’t Hof van Colmschate, info@hofvancolmschate of 0570-651300.