Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kachelspeciaalzaak Bruggeman: haarden en kachels in alle soorten en maten

BROEKLAND – Op zoek naar de sfeer en warmte van een haard of kachel? Stap dan binnen bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman met een inspirerende showroom in Broekland. In een gemoedelijke sfeer tonen wij u graag de nieuwste trends met natuurlijk oog voor duurzaamheid.Het gemak van een gaskachel of liever de warmte van een knapperend houtvuur? Het duurzame karakter van een pelletkachel of toch een elektrische kachel zonder rookkanaal? Bruggeman geeft u altijd een betrouwbaar advies op maat, vakkundig door de eigen monteurs gerealiseerd.

In de inspirerende showroom van Kachelspeciaalzaak Bruggeman waant u zich in een sfeervolle woonkamer waar de meeste haarden en kachels gezellig branden. Niet alleen om u een warm welkom te heten, maar ook om advies op maat direct tastbaar te maken.

De showroom biedt ruimte aan haarden en kachels in alle soorten en maten. Van vrijstaand tot volwaardig meubelstuk of strak in de wand geïntegreerd. Ook informeert men u graag over duurzame oplossingen als Hout CV en Pellet CV. Stap gerust binnen, de koffie staat klaar.

www.bruggemankachels.nl