Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koffieconcert door

Capella del Arte

met Kerst anno 1600

Koffieconcert door Capella del Arte

EPSE – Muziek is van alle tijden, maar niet alle tijden hebben dezelfde muziek. In de muziekgeschiedenis zijn diverse grote stijlperiodes te onderscheiden, zoals bijvoorbeeld de renaissance, de barok of de romantiek. In al deze periodes is prachtige muziek gemaakt, maar met andere kenmerken en accenten.

Capella del ‘Arte concentreert zich vooral op de Renaissance. In deze periode zijn dansen als paduanes of gaillardes populair. Daarnaast ontstaat ook de polyfone muziek, waarbij ogenschijnlijk verschillende melodielijnen samenkomen in een prachtig en spannend geheel.

Capella del ‘Arte neemt u graag mee op ontdekkingsreis door de wondere wereld van de Renaissancemuziek. Zij maken daarbij gebruik van replica’s van originele instrumenten uit die tijd. Capella del ‘Arte, opgericht in het voorjaar van 2014, staat onder de bezielende leiding van Norbert Kunst. U zult stukken horen van diverse componisten uit de vroege en late renaissance, van verschillende nationaliteiten.

U bent van harte uitgenodigd!

Wilt u vast een indruk krijgen? Kijk dan eens op deze websites met foto’s van eerdere optredens: www.hetwoudderverwachting.nl/feestelijke-muziek.html

www.openluchttheatergorssel.nl/foto-s?idx=1&albid=6160288039703462545&back=article

Koffieconcert 20 december 2015.

Dorpskerk Epse, Lochemseweg 36.

Aanvang 11.30 uur.

Koffie vanaf 11.15 uur.

Entree: vrij, gift na afloop van het concert.