Koopzondag met wandeling,

live muziek en proeverij Sallandse Glühwein

Bij de Olsterhof

OLST – Aanstaande zondag, 3 februari, kunt u bij de Olsterhof starten met een mooie wandeling om vervolgens Sallandse Glühwein van El-cid proeven, terwijl u luistert naar muziek van duo Grashof & Stook.Wandeling

Aan het begin van het nieuwe jaar staat bij de Olsterhof een winterse wandeling op het programma. Een leuke wandeling van circa 10 kilometer in de mooie, bosrijke, omgeving van Olst. Deelname aan de wandeling is gratis. De uitgifte van de routes is vanaf 11.00 uur tot circa 14.00 uur.

 

Sallandse Glühwein El-cid

Na een periode van experimenteren met appels, gistingsprocessen en recepturen, is het nu tijd om iedereen kennis te laten maken met Sallandse Glühwein van El-cid. De basis van deze bijzondere Glühwein, is de cider van het gelijknamige merk. Deze cider blijkt een goede basis om een aromatische glühwein te maken, zonder alcohol. Het initiatief voor een puur Sallandse Glühwein is genomen door een aantal Heetenaren met een gezamenlijke interesse. Zij laten u er deze dag van proeven en kunnen er gloedvol over vertellen.

 

Duo Grashof & Stook

Teun Grashof en Rosanne Stook vormen dit muzikale duo dat verhalende liedjes van vroeger en nu brengt. Door echte, pure muziek te maken weten zij een fijne en relaxte sfeer te creëren enkel met zang begeleid door piano of gitaar. Het idee is ontstaan bij het kampvuur, waar je verhalen vertelt en liedjes zingt. Binnenkort neemt het duo, in samenwerking met de popschool in Olst, twee albums op. Maar eerst treden zij op in de Olsterhof.

Dit alles kunt u meebeleven op zondag 3 februari vanaf 11.00 uur (Grashof & Stook treden op vanaf 13.00 uur) bij de Olsterhof in Olst.

Meer informatie vindt u op www.olsterhof.nl