Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland: Special Edition!

Woensdag 26, donderdag 27 & vrijdag 28 juni is de hele agrarische sector in de ban van de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. De beurs is drie dagen lang geopend van 13.00 uur tot 21.30 uur.Opening woensdag 26 juni om 13.00 uur

De Special Edition wordt dit jaar met de winnaar van het populaire programma Expeditie Robinson Jan Bronninkreef geopend. Met een aantal samenwerkende partijen zal Jan hieraan zijn eigen draai geven.

 

Nieuwe locatie

De vakbeurs wordt gehouden aan de Oxersteeg 21, te Deventer. Deze is te gast bij de Familie Kloosterboer, wellicht beter bekend als ‘De Mariahoeve, Oxe’. Deze nieuwe zichtlocatie vanaf de A1 biedt geweldige mogelijkheden tot het houden van verschillende demonstraties in en rondom de stal.

 

Demonstraties

Op de beurs staat veel meer op u te wachten. Het programma van de voerdemonstraties, hooibouwdemonstraties en voer-aanschuifdemonstratie is binnenkort te vinden op de site.

Daarnaast kunnen bezoekers een testrit maken met wel acht verschillende trekker merken! Alle toonaangevende trekkermerken zullen hierbij aanwezig zijn: Valtra, Fendt, Claas, Case IH, John Deere, JCB, New-Holland, Steyr en een quod.

 

De volgende deelnemende merken zullen een demonstratie uitvoeren:

– Hooibouw: Kuhn en Claas.

– Voeren: Kuhn, AGM en Peecon.

– Aanschuiven: Lely, DeLaval en JOZ.

– Stalvoedering: Grazer.

 

The Young Farmers Party

Voor het eerst op Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland en bekend uit het concept Landbouwvakdagen wordt er dit jaar The Young Farmers Party gehouden. Dit jaar met een leuke extra toevoeging van vrouwelijke aard! Exclusief met De missverkiezing van de Boerinnenkalender! Op deze party kunt u genieten van o.a. live muziek van de band Free Willy, natuurlijk de boerinnen missverkiezing en veel gezelligheid.

Standhouders kunnen deze tijd ook nog eens extra gebruiken om in aanraking te komen met jonge agrariërs!

 

Innovatietour

Op deze Special Edition wordt er ook gebruik gemaakt van draadloze headsets. Deze headsets worden gebruikt bij alle demonstraties en bij de innovatietour. Wat is de innovatietour? Bij deze tour krijgt u een rondleiding op de beurs en gaat u met een groep alle standhouders langs. Daar krijgt u in een korte maar krachtige pitch te horen over alle innovaties van het bedrijf. Hier kunt u zich voor aanmelden.

 

Kringlooplandbouw, maar hoe?

Op vrijdag middag 28 juni start om 14.00 uur het symposium omtrent kringlooplandbouw. Hierover zal VVD’er en Europarlementariër Jan Huitema zijn betoog houden in samenwerking met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Ook staan er andere symposia en presentaties op het programma, houdt hiervoor de website in de gaten.

 

Boerinnen-verwentent + Kidsplein

Aan het hele gezin wordt gedacht tijdens deze dagen. Zo is er een plein compleet ingericht voor de boerin; hier kunnen zij heerlijk ontspannen of kennismaken met nieuwe producten. Ondertussen spelen de kinderen op het springkussen of maken zij een rondje op de kinderquads!

 

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is drie dagen lang de meest volledige vakbeurs voor: mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

 

Land- en Tuinbouwbeurs – 26 t/m 28 juni 2018

Openingstijden: 13.00 – 22.00 uur

www.landentuinbouwbeurs.nl

info@cno-expo.nl