Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maak je sterk tegen MS

MS Collecteweek 21-26 november

Van 21 t/m 26 november houdt het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huis-collecte. Ieder jaar gaan er duizenden collectanten met een collectebus langs de deur om geld in te zamelen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen.

De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. Het fonds ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van donaties en giften. Met de opbrengst van de collecte kan het fonds investeren in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS én in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.

 

Maak je ook sterk tegen MS

Geef aan de collectant van het Nationaal MS Fonds. Iedere donatie – groot of klein – is welkom! De collectant van het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan de collectebus met het oranje vlinderlogo. Collectant gemist? Ga naar www.mscollecte.nl en doneer online. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of sms STOPMS naar 4333 en doneer eenmalig € 2,-.

Aanmelden als collectant kan ook nog steeds! Kijk op de website www.mscollecte.nl voor meer informatie over de MS Collecteweek.

Samen maken we ons sterk tegen MS!