Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maart Cinebat filmnieuws

BATHMEN – Voor een avondje gezellig uit met familie en/of vrienden……..ga dan zaterdag samen naar het filmhuis in Bathmen! In de Franse psychologische thriller Elle van Paul Verhoeven gaat een prachtige Isabelle Huppert een kat-en-muisspel aan met de stalker, die haar heeft verkracht. Isabelle Huppert won op het filmfestival in Cannes een Golden Globe voor haar performance in de thriller en ook de Globe voor Beste Buitenlandstalige Film ging naar Elle. Als familiefilm draait er de spannende en onderhoudende familiefilm Meester Kikker, die is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van de populaire kinderboekenschrijver Paul van Loon.In de pauze van de familiefilm is er popcorn/ chips en limonade verkrijgbaar voor € 1,-.

 

Meester Kikker

Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Helemaal niet handig, want hun nieuwe, strenge schooldirecteur Stork ziet de enthousiaste, maar licht chaotische Frans liever vandaag nog dan morgen vertrekken. Sita, van wie moeder Cecile het dierenasiel runt, is ontzettend dol op haar meester. Samen met haar klasgenootje Wouter doet ze er alles aan om haar lievelingsmeester te beschermen. Zeker wanneer blijkt dat hij als kikker maar een kwetsbaar diertje is in de grote mensenwereld en in de niet altijd ongevaarlijke natuur. Vooral voor een heel sluwe ooievaar moet hij oppassen…

 

Elle

Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man, verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muisspel dat elk moment uit de hand kan lopen.

 

Filmdatum: zaterdag 18 maart om 18.15 uur Meester Kikker en om 20.30 uur Elle

Kosten: € 5,-. Plaats: Cultuurhuus Braakhekke.

Nieuwsbrief ontvangen? Mail naar info@cinebat.nl

 

Tip: wilt u iemand verrassen, bijv. vanwege zijn/haar verjaardag, denk dan eens aan een filmbon van Cinebat.

Verdere info: zie www.cinebat.nl