Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

McDonald’s Deventer De Scheg opent Tweede Kerstdag

DEVENTER – Wie onlangs langs De Scheg is gereden kan het niet zijn ontgaan: binnen een aantal maanden is er een prachtig markant nieuw McDonald’s restaurant gebouwd.

Op 26 december opent het tweede restaurant van McDonald’s in Deventer haar deuren. Een compleet nieuw restaurant met ruim 200 zitplaatsen, het nieuwste interieur, Table Service én met McCafé. Naast het welbekende aanbod kunnen gasten genieten van verschillende koffievariaties en patisserie. Gasten kunnen hun bestelling doen aan de counter of zelf invoeren bij de kiosk en een medewerker brengt de bestelling aan tafel. Ook voor de gasten met iets meer haast komt er een McDrive met twee bestelpunten. Het McDonald’s restaurant biedt meer dan 100 nieuwe lokale arbeidsplaatsen. Onder andere met verschillende trainingen en opleidingen krijgen medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Ook is er plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Franchisenemer Henk Koning vindt het vanzelfsprekend om iedereen met een talent voor gastvrijheid en inzet te laten werken bij McDonald’s. “Onze medewerkers zijn een afspiegeling van de lokale maatschappij”, aldus de ondernemer.

Het restaurant zal dagelijks geopend zijn vanaf 07.00 tot 01.00 uur (McDrive). Vrijdag- en zaterdagavond is de McDrive een uur langer open tot 02.00 uur.