Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Moederdagaanbieding bij Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Moederdag komt er aan en daarom heeft de Wereldwinkel een leuke aanbieding: De tassen, sjaals en sieraden worden aangeboden met een korting van 20 %. Dus vaders en kinderen, grijp deze kans om moeder eens extra te verwennen met een mooie fairtrade tas, sjaal of sieraad. En de korting is mooi meegenomen!Moederdagaanbieding

Zo zijn er tassen van Garden en Friends van producent Erlin Harliani van het Indonesische eiland Java. Samen met vier andere vrouwen produceert Erlin o.a. tassen van gedragen jeans en jassen die in de grote steden worden ingezameld. Erlin heeft veel creatief talent en maakt mooie producten van goede kwaliteit. De vrouwen die hier werken verkeren in een sociaal en financieel moeilijke positie. Door middel van de samenwerking met importeur Wisnu – gecertificeerd importeur van fairtrade producten uit diverse delen van Indonesië – hoopt Erlin haar bedrijf op termijn te kunnen uitbreiden en haar medewerksters een beter perspectief te kunnen bieden.

En zo heeft elk product zijn eigen verhaal en dat maakt het extra leuk om te geven en bovendien maakt u moeders aan de andere kant van de wereld ook blij!

Op donderdag 5 mei is het Lentefeest en vanaf 12.00 uur staat ook de Wereldwinkel Bathmen me haar stand op de Lentemarkt met natuurlijk fairtrade en duurzame producten.