Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Neem een kijkje

in de keuken van SDG

Neem een kijkje

HARFSEN – Muziekvereniging Soli Deo Gloria geeft u een kijkje in de keuken tijdens haar concert. Wat komt er allemaal bij kijken om een concert te kunnen geven? Een tipje van de sluier wordt opgelicht door u mee te nemen in de verschillende overleggen van onder andere het bestuur, de commissies en de verschillende repetities. Dit alles kunt u bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee, vanuit een, als gezellige woonkamer ingerichte, zaal.

Uit de gaarkeuken van de fanfare zal onder andere filmmuziek van Rocky, Star Wars en Twilight komen. De malletband zal u trakteren op een medley met nummers als Mr. Sandman en Yellow River. Wat de slagwerkleerlingen ervan bakken is ook zeker de moeite waard. Alle andere leerlingen zullen in een verrassende samenstelling voor u spelen.

Het concert vindt plaats op 18 maart 2016 in Dorpshuus Hoeflo en begint om 19.30 uur, de entree is € 7.50 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Na afloop van het concert zal deze gezellige avond nog tot in de kleine uurtjes worden verzorgd door de Weekendkrachten, een nieuwe coverband uit Laren en Harfsen.

U bent van harte welkom op 18 maart.