Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwjaarsconcert

De Langenberger Muzikanten

Nieuwjaarsconcert

Bathmen – De muzikale opening van 2015 van Muziekvereniging Orpheus uit Bathmen zal op zondag 4 januari plaatsvinden. De Langenberger Muzikanten (onderdeel van Orpheus) zullen dan hun traditionele nieuwjaarsconcert geven in Cultuurhuus Braakhekke, aanvang 11.30 uur.

Er wordt, onder leiding van kapelmeester Gerard Stegink, een gevarieerd programma gepresenteerd. De nadruk ligt hierbij op de zogenaamde Neue Böhmische Blasmusik. Er is door de muzikanten hard gewerkt om een gedeeltelijk nieuw programma ten gehore te brengen van hedendaagse componisten.

Uiteraard mogen op het nieuwjaarsconcert de gebruikelijke Radetzkymarsch en de Schneewalzer niet op het repertoire ontbreken. Er zal aan de gasten een traktatie in de vorm van een oliebol aangeboden worden, om nog een beetje in de sfeer van de jaarwisseling te blijven.

Het concert zal om 11.30 uur. beginnen; de bezoekers wordt aangeraden om op tijd te komen, gezien de traditioneel grote belangstelling voor dit evenement. De zaal zal vanaf 11.00 uur geopend zijn. Er zal geen entree geheven worden en dat is toch maar mooi meegenomen in deze crisistijd .De Langenberger Muzikanten hopen vele bezoekers te mogen verwelkomen op zondag 4 januari.