Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Noteer in uw agenda:

3 januari 2016 speciale editie nieuwjaarsconcert

de Langenberger Muzikanten

BATHMEN – Op zondag 3 januari 2016 zal in Cultuurhuus Braakhekke het nieuwjaarsconcert van De Langenberger Muzikanten weer de traditionele aftrap zijn van een nieuw muzikaal jaar voor dit onderdeel van  muziekvereniging Orpheus. Om 11.15 uur zal kapelmeester Gerard Stegink aftellen voor de muzikale kraker ´Die Sonne geht auf´.

Ditmaal een speciale editie omdat Gerard Stegink na 20 jaar dirigeren het dirigeerstokje graag wil overdragen aan een andere dirigent. Hij zal als signaaltrompettist plaats nemen in de kapel. In het volgende nummer van de Bathmense Krant meer informatie hierover.

Dus hebben de muzikanten ook nu weer hard gewerkt aan bestaand en nieuw repertoire op het gebied van de Böhmische Blaasmuziek. Een nieuwe generatie componisten heeft prachtige walsen, polka’s en marsen geschreven die door De Langenberger Muzikanten als primeur voor het publiek in Bathmen ten gehore worden gebracht. Uiteraard zal de Radetzky mars niet ontbreken.

Het concert begint om 11.15 uur en de zaal is open om 10.45 uur. De bezoekers wordt aangeraden om op tijd naar Braakhekke te komen vanwege de te verwachten grote belangstelling. Het speelt zich af in de Heeren van Dorthzaal van Cultuurhuus Braakhekke aan de Schoolstraat 6a in Bathmen. De entree is gratis.

Voor meer informatie over het concert en/of De Langenberger Muzikanten kunt u terecht bij Leonie Stegink, tel. 06-46478185 of stuur een email naar kapel@orpheus-bathmen.nl