Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verder….. op Schoolstraat 25!

Door Beppie Koeslag.

BATHMEN – En dan is het, na jaren van overleg, eindelijk zover: op zaterdag 27 januari zullen wij na ruim 11 jaar, en met tóch een vleugje weemoed, voor de laatste keer de winkeldeur aan de Schoolstraat 5 op slot draaien, want wat hebben wij met veel plezier en inzet gewerkt in dit mooie, oude pand

Nu eerst nog een grote uitverkoop houden met flinke kortingen, zodat wij in de nieuwe winkel voldoende ruimte hebben voor alle nieuw ingekochte producten. U hoeft zich niet bezwaard te voelen over de kortingen die wij geven, de producenten hebben op het moment van inkoop al een faire prijs ontvangen voor de arbeid die zij hebben verricht.

Er wacht ons weer een nieuwe uitdaging! Met een groep van ca. 40 vrijwilligers gaan wij vanaf 3 februari onze Fair Trade producten verkopen vanuit de nieuwe winkel, in het nieuwe pand van de bibliotheek. Ook deze keer zijn de nieuwe winkelmeubels zelf gemaakt door een groep zeer creatieve vrijwilligers, iets waar wij best trots op mogen zijn. Naast de bibliotheek zal ook het gemeenteloket en de Oudheidkundige Kring gebruik maken van het nieuwe pand, samen in één open ruimte. Dus ook wanneer u met een ander doel het pand betreedt, kunt u zich laten verrassen door ons mooie Fair Trade aanbod!

Nu nog even de schouders eronder om alles te verhuizen, best een grote klus! Van verschillende kanten is er spontaan hulp aangeboden om te helpen bij de verhuizing, dit is echt hartverwarmend!

Bent u op zoek naar een andere manier om uw tijd te besteden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun eigen unieke talenten in willen zetten voor het goede doel. Van ondersteuning in de winkel tot het bezoeken van bedrijven die onze producten als relatiegeschenk in willen zetten. Maar ook het verzorgen van communicatie en promotie via oude en nieuwe media. Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij wellicht op zoek naar u! Nog een extra reden om binnenkort bij ons langs te komen – wij zijn benieuwd naar uw ideeën en vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Met onverminderde motivatie en enthousiasme zijn wij u ook in de nieuwe winkel graag van dienst. Voor een uniek cadeau met een dito verhaal of een (h)eerlijk foodproduct. In Wereldwinkel Bathmen schijnt elke dag de zon door de prachtige producten die met liefde zijn gemaakt, met respect voor mens en milieu. Wij hopen dat u ons ook in het nieuwe pand weer zult weten te vinden om zo samen op een leuke en eenvoudige manier het verschil te kunnen maken en producenten in staat te tellen een menswaardig bestaan op te bouwen. Hóe mooi is dat! Samen kunnen wij het verschil maken, mogen wij ook in de nieuwe Wereldwinkel Bathmen op uw aankoop rekenen?

Wij zien u graag, u bent van harte welkom!

Wij zijn klaar voor weer een nieuwe stap: van een marktkraampje in 1981 naar een nieuw pand aan Schoolstraat 25!