Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opfriscursus verkeersvoorlichting

 

BATHMEN – De gemeente Deventer organiseert, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afd. Deventer, een Opfriscursus Verkeersvoorlichting. Door het coronavirus is de datum een aantal keren heen en weer geschoven.


De theoriemiddag wordt nu gehouden op woensdagmiddag 2 september 2020 van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur (volgens de dan geldende regels van het RIVM), in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a, Bathmen (reeds ingeschreven cursisten hebben inmiddels bericht gehad per mail of telefoon).
Tijdens deze presentatie zullen de nieuwe verkeersregels aan de orde komen, zoals strepen op de weg, nieuwe verkeersborden, rotondes en nieuwe verkeerstekens. Deze voorlichtingssessie is bedoeld voor personen die al geruime tijd in het bezit zijn van een rijbewijs en hun verkeerskennis willen bijspijkeren. Na afloop wordt aan de deelnemers (die daarvan nog niet in het bezit zijn) een boekje “vernieuwde Verkeersborden en Verkeersregels” uitgereikt.

Opgave is verplicht! (Vol is vol)
Maximum aantal deelnemers 50 personen. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan wordt een extra datum ingepland.
Opgeven kan via
infopunt@bathmen.nl of telefoonnummer 0570 540839 of aan de balie van het INFOpunt maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.