Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opruiming bij de

Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Het jaar 2014 zit er weer op en het is tijd voor iets nieuws. Tijd om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Daarom is de Wereldwinkel gestart met een daverende opruiming in de hele maand januari. De Wereldwinkel kortingen tot wel 50 % op een groot deel van het assortiment zoals vazen, sieraden en beelden.

Dus profiteer hiervan, kom langs, wellicht zit er iets voor u bij! Ondanks de opruiming krijgt de producent natuurlijk wel een Fair Trade loon voor zijn werk!

Ook in 2014 wisten velen weer de weg naar de Wereldwinkel Bathmen te vinden. De vrijwilligers zijn hier blij mee. Want hierdoor gaan zij met nog meer enthousiasme op pad om producten in te kopen, afkomstig van producenten uit ontwikkelingslanden. Dit doen ze bij het Centrum Mondial in Culemborg, het coöperatief centrum van Fair Trade importeurs. Door eerlijk te handelen met deze producenten en ervoor te zorgen dat ze weten waar deze producten vandaan komen. Het zijn producten met een verhaal en de garantie dat de opbrengst terecht komt bij de makers uit landen als India, Ghana of Madagaskar die het geld zo goed kunnen gebruiken om hun levensomstandigheden te verbeteren.

Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van mensen die het hebben gemaakt. En juist dàt maakt een wereldwinkelcadeau tot het mooiste cadeau.

Ook in 2015 hopen de vrijwilligers van de Wereldwinkel u weer in de winkel te mogen begroeten om de nieuwe producten te komen bekijken.