Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Boeldag Oliebollenfestijn en Drive-Through

Bathmen – Dit jaar zal de jaarlijkse, landelijk bekende, P.J.B. Boeldag Bathmen geen doorgang vinden in de vorm van een rommelmarkt of veiling wegens de coronamaatregelen die nu gelden. Het plan voor dit jaar is om toch twee verenigingen uit Bathmen te steunen. Dit zal gebeuren op 17 oktober door middel van een oliebollenverkoop om zo in deze bijzondere tijden iets te kunnen betekenen voor de Bathmense gemeenschap.

Justin Markvoort van de Boeldagcommissie: “Bij Manege ’t Ruiterkamp wordt er een “Oliebollen Drive-Through” opgezet, waar u van 10.00 tot 15.00 oliebollen kunt kopen. Ook komen onze vrijwilligers huis aan huis om deze te verkopen, dit gebeurt in de bebouwde kom van Bathmen met bijhorend buitengebied inclusief Oxe , Oude Molen en Schoolt. Het bakken van de oliebollen wordt ook dit jaar weer verzorgd door de Vrouwen van NU afdeling Bathmen. Dit alles zal volgens de opgelegde coronamaatregelen worden uitgevoerd. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de verenigingen ‘De Vrouwen van Nu afdeling Bathmen’ en ‘De vrienden van het Dijkhuis’.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen in 2021 weer een gezellige Boeldag als vanouds te kunnen organiseren. Tot 17 oktober bij de ‘Oliebollen Drive-Through’!”