Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rollatorkeuring

LETTELE – Inloopspreekuur op donderdag 26 maart van 09.30-11.00 uur in Wijkwinkel Lettele.

Als gevolg van de veranderingen in de zorg moeten hulpmiddelen tegenwoordig veelal zelf aangeschaft worden, zoals bijvoorbeeld een rollator. Maar wat als deze rollator gebreken gaat vertonen?

De Wijkwinkel houdt in samenwerking met de ‘Rollatordokter’ een aantal inloopspreekuren. Tijdens deze inloopspreekuren controleert de Rollatordokter gratis uw rollator, geeft advies en voert kleine handelingen uit zoals het op spanning brengen van de remkabels, het aandraaien van losse schroeven, etc.

Het eerstkomende inloopspreekuur vindt plaats op donderdag 26 maart in Wijkwinkel Lettele, Bathmenseweg 22 (Firma Roessink.)

 

Reparaties

Als bij de controle blijkt dat een grotere reparatie nodig is, zoals het vervangen van de remkabels of andere onderdelen, worden er wel kosten in rekening gebracht. Dit wordt echter altijd eerst met u besproken. Als het rustig is op het inloopspreekuur wordt uw hulpmiddel direct gerepareerd, anders wordt een afspraak gemaakt om uw rollator te repareren. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Toegang gratis