Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sallandse podia openen nieuw theaterseizoen met gratis uitfestival

UITfestival Salland 2014

UITfestival Salland 2014

OLST – Op zondag 13 september vindt van 14.00 tot 17.00 uur de derde editie van het UITfestival Salland plaats op landgoed Culture Club de Haere in Olst. Tijdens dit gratis festival krijgen bezoekers een voorproefje van diverse artiesten die komend seizoen bij de Sallandse podia te zien zijn, uiteenlopend van Esther Groenenberg en Tim Knol tot Taste of Jazz en de Dames van Adel.

Het UITfestival Salland is de aftrap van het nieuwe theaterseizoen.

 

Programma

Diverse artiesten geven een voorproefje van hun avondvullende programma dat het komende seizoen te zien is in de theaters. In de Spiegelzaal staan de cabaretiers Pepijn Schoneveld, Kirsten van Teijn en Nathalie Baartman. Ook kan daar genoten worden van Taste of Jazz, de Dames van Adel en Daan Oostdam. In de buitenlucht treden Tim Knol, Esther Groenenberg, Pauwergirls, Yentl Flavour en Oost Wanted op. De presentatie is in handen van Arno van der Heyden. In de kidstuin zijn er diverse activiteiten voor de jonge bezoekers van UITfestival Salland.

 

Theatermarkt

Op het festivalterrein is een theatermarkt ingericht waar de Kleine Podia Salland, de Deventer Schouwburg en Theater Bouwkunde een standje hebben. Bezoekers kunnen daar informatie krijgen over de voorstellingen, kaarten bestellen en kans maken op mooie prijzen.

 

Kleine Podia Salland

De Kleine Podia Salland is een samenwerking tussen Theater Podium Heino, HOFtheater Raalte, Culture Club De Haere Olst, De Verrassing met concerten op de Deel, Cultuurhuus Braakhekke en Kerkconcerten Bathmen, School van Frieswijk, De Fermerie in Deventer, Theaters Olst-Wijhe en De Nicolaasconcerten Wesepe.

Het UITfestival Salland vindt plaats op zondag 13 september, van 14.00 tot 17.00 uur. Het festival is gratis toegankelijk, parkeren kost € 2,00. Het festivalterrein bevindt zich op landgoed Culturele Club de Haere in Olst, zowel binnen als buiten het landhuis.

Kijk voor meer informatie op www.uitfestivalsalland.nl