Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

SamenLoop voor Hoop

krijgt steeds meer vorm

SamenLoop voor Hoop

HOLTEN – De Samenloop voor Hoop Holten die 10 en 11 oktober wordt gehouden op sportpark Meermanskamp krijgt steeds meer bekendheid en deelnemers. Deelnemers die niet alleen uit Holten komen, maar juist ook uit plaatsen als Markelo, Rijssen en Bathmen.

“Er zijn zes grote teams die meedoen uit de regio van Holten en er komen er deze weken nog zeker drie tot vier bij”, vertelt Yvonne van der Drift namens de organisatie. “We gaan heel goed tot nu toe, we hebben de eerste teamcaptainsavond ook al gehad. Daarnaast hebben we veel steun in Holten van andere organisaties. Zo hebben we bijvoorbeeld van de Wandelvierdaagse toestemming gekregen om onze flyer in de goodiebag te mogen doen voor extra publiciteit.”

Waar ze nog wel naar op zoek zijn bij de Samenloop zijn vrijwilligers die kunnen helpen met de PR & Marketing. “Dan gaat het om het schrijven van persberichten, verslagen, nieuwsbrieven en social media uitingen”, legt Yvonne uit.

Op 27 mei is de eerstvolgende informatieavond om 20.00 uur op basisschool de Regenboog, Schoolstraat 9 in Holten. “Het is een inloopavond, waarin een klein programma zal worden nagelopen. Zo zullen we de stuurgroepleden voorstellen, is er informatie over de loop zelf en de acties die mensen erom heen op kunnen zetten om nog meer geld op te halen voor KWF”, vertelt Yvonne.

“Tenslotte wil ik nog even zeggen dat we nog vrijwilligers kunnen gebruiken voor de organisatie Teamwerving. Hiervoor zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden om actief mensen te enthousiasmeren om met een team mee te wandelen. Want de teams zorgen voor de entourage en natuurlijk de opbrengsten voor het prachtige doel waar we het allemaal voor doen.”

Meer info www.samenloopvoorhoop.nl/holten