Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schenking van Midwinterhoornwandeling Ampsen voor verpleeghuis

De Hoge Weide

V.l.n.r. Herbert Langeler, Carla de la Haye, Ina Schekman en Gera Langeler.

AMPSEN – Dankzij prima wandelweer met vooral in de middag zon en 350 betalende deelnemers (kinderen t/m 12 jaar gratis) heeft deze wandeltocht op zondag 9 december opnieuw voldoende positief saldo opgeleverd om een bedrag te kunnen schenken aan een goed doel.

Namens de organisatie van de Midwinterhoornwandeling konden Ina Schekman, Gera en Herbert Langeler op maandag 11 februari een cheque t.w.v. € 750,00 overhandigen aan Carla de la Haye van woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide te Lochem. De Hoge Weide zal de schenking gebruiken voor de aanschaf van een duofiets voor haar bewoners.

Op de dag zelf waren wandelpaden van de drie afstanden 5 km 7,5 km en 12 km goed opgeschoond en droog, zodat zelfs met kinderwagens prima kon worden gewandeld. Bij de rustpunten vonden de tijdloze lekkernijen: pannenkoek, erwtensoep en broodje knakworst in combinatie met glühwein en chocolade melk gretig aftrek. Het enthousiasme van de Ampsense pannenkoekenbrigade zorgde er mede voor dat ook in de ‘spits’ tussen 12.00 en 14.00 uur een ieder vlot zijn consumpties kreeg.

De organisatie dankt Landgoed Ampsen voor het beschikbaar stellen van haar terrein, werkschuur en kantine. De inzet van de vrijwilligers van landgoed Ampsen en Exel-Tol samen met de hoornblaaskunsten van de Midwinterhoorngroep Lochem zorgde dat deze dag een onvergetelijk succes werd.

Informatie over beide organisaties vindt u op: www.midwinterhoornwandeling.eu |

www.margaklompe.nl/wonen/locaties/lochem/de-hoge-weide