Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spannende finales 16de Bathmense schoolhandbal-

toernooi

BATHMEN – Woensdag 29 maart was de finale en afsluiting van het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi. Het was weer een sportieve en geslaagde dag met veel spannende wedstrijden.

Het publiek heeft genoten van de enthousiaste kinderen die allemaal erg hun best hebben gedaan om een beker te veroveren. Dit jaar hebben de kinderen zelf weer een originele naam bedacht voor hun team. Voor de ludiekste naam in combinatie met het leukste spandoek was er een speciale prijs; deze was dit jaar voor het team De Loolies van de Looschool.

Bij de handbalwedstrijden van de schoolgroepen 5/6 werd de eerste prijs, de Janneke Markvoort bokaal, gewonnen door De Zeven Winnaars van de Dorpsschool. Na spannende halve finales van de meisjes groep 7/8 ging uiteindelijk de beker naar het team de Crazy Girls van de Rythmeen en bij de jongens van groep 7/8 naar het team Koelie Boelie van de Dorpsschool. De laatstgenoemde teams mogen in mei ook deelnemen aan de Oostelijke Kampioenschappen Schoolhandbal in Zutphen. De Fair Play beker, die uitgereikt werd door sportbedrijf Deventer voor het sportiefste gedrag rondom het toernooi, was dit jaar voor de Rythmeen. Het was wederom een zeer geslaagd toernooi met weer veel gezelligheid in de sporthal. ABS Handbal kijkt met veel plezier uit naar volgend jaar.