Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sporttakken ABS houden collectieve lotenactie

BATHMEN – Vanaf zaterdag 6 juni loopt de ‘Support Your Local Loterij’ die wordt gehouden door de sporttakken van ABS. Loten kosten € 1,- en zijn verkrijgbaar bij diverse Bathmense ondernemers. De helft van de opbrengst wordt uitgekeerd aan de verschillende sporttakken en de andere helft gaat rechtstreeks in de prijzenpot. Deze prijzenpot wordt volledig uitgegeven aan waardebonnen gekocht bij Bathmense ondernemers (niet alleen bij de ondernemers die loten verkopen).


De loten zijn te koop bij de volgende ondernemingen: Welkoop Bathmen, Boode in Bathmen, Uw Slager Linker, Het Café Braakhekke, Kapsalon de Worp, Bakkerij Nollen, Kloas in ’t Hof, Café de Brink, De Heeren van Dorth en JUMBO Johan Mensink. Grote katalysator in dit geheel is JUMBO Johan Mensink die ook belangeloos wil meewerken aan de actie en de loten gaat aanbieden bij iedere transactie aan de kassa.
De actie loopt in totaal 8 weken en kent 4 trekkingsmomenten op 20 juni, 4 juli, 18 juli en 1 augustus. De winnende loten worden op de trekkingsdagen om 11.00 uur bekend gemaakt via de “ABS Support Your Local Actie”-Facebook-pagina en worden later die week vermeld in de Bathmense Krant. Mocht u vragen hebben over de verloting of wilt u zich ook aanmelden als verkooppunt kunt u contact opnemen via supportyourlocalactie@absbathmen.nl.