Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stichting Help Syrië:

help ons helpen!

De Stichting Help Syrië zet zich in voor Syrische vluchtelingen die voor het oorlogsgeweld zijn gevlucht en nu in armoede leven in vluchtelingenkampen rondom Syrië. Door middel van het inzamelen van kleding, speelgoed en andere hulpgoederen probeert de stichting een steentje bij te dragen om het leed van de grote groep vluchtelingen wat te verlichten.

Doneer

Afgelopen weekenden zijn vrijwilligers bezig geweest om alle ingezamelde hulpgoederen te sorteren en in te pakken. Door het werk van deze vrijwilligers, is het eerste transport naar Syrië is inmiddels onderweg. Er zijn genoeg goederen voor een tweede en waarschijnlijk zelfs derde transport. Hiervoor is echter geld nodig en hiervoor wordt uw hulp gevraagd.

Dit kan door middel van een donatie te doen op rekeningnummer NL68ABNA0617790590 ten name van Stichting Help Syrië. Uw donatie maakt het mogelijk om de ingezamelde kleding en spullen persoonlijk aan de mensen te geven die dit zo hard nodig hebben.

 

Iets doen?

Veel mensen geven aan dat ze graag ‘iets willen doen’. En daar is de Stichting Help Syrië heel blij mee! Er zijn verschillende soorten vrijwilligerswerk. Bent u bijvoorbeeld goed in organiseren? Dan bent u het organisatietalent dat men zoekt. Maar er zijn ook genoeg andere taken die kunnen worden verricht.

 

Collecteweek

In de week van 15 augustus is er een collecteweek in de gemeente Deventer. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig. Het kost maar een paar uurtjes van uw tijd en u helpt de Stichting er enorm mee.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u contact opnamen met voorzitter en oprichter Shahin Mohammad: stichtinghelpsyrie@outlook.com / tel. 06-55232950. Kijkt u voor meer informatie over de stichting op facebookpagina stichting-help-syrie