Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stukje zelfstandigheid terug winnen samen met Spijkerman Haarle!

HAARLE – Elk mens wil graag zijn zelfstandigheid behouden en zoveel mogelijk vrij zijn om te gaan waar hij wil. Of je nou op leeftijd bent geraakt of al langer met een beperking om hebt leren gaan: men zal dit herkennen. Gelukkig zijn er voor veel van deze problemen oplossingen en deze biedt Spijkerman, fiets & revalidatie in Haarle volop!Voor wie wat moeilijker uit de voeten kan maar tóch nog graag een eindje kuiert of een boodschapje wil doen is daar de rollator. De ouder wordende mens heeft er vaak eerst nog wat moeite mee om onder ogen te zien dat het lopen wat lastiger wordt en voelt zich ‘oud’ bij de gedachte om achter een rollator te lopen maar heeft men er eenmaal eentje aangeschaft dan hoor je vaak: had ik het maar eerder gedaan! Spijkerman heeft ze voor u in alle soorten en maten en de rollator wordt precies op uw lengte en houding afgesteld.

Gaat het lopen helemaal moeilijk dan zijn er rolstoelen en scootmobielen die een pracht oplossing bieden om tóch weer op pad te kunnen, al dan niet zelfstandig. Spijkerman biedt u zeer deskundig advies bij de aanschaf van zo’n belangrijk iets.

En voor wie best nog een stukje kan en wil fietsen, maar een tikje onzeker wordt op twee wielen is daar de driewielfiets waardoor men wat zekerder en daardoor veiliger de weg op kan en het leven weer een stuk leuker wordt!

Het team van Spijkerman Haarle staat u graag bij met deskundige raad en daad en advies. En voor wie het moeilijk is of zelf langs te komen die kan even bellen om een afspraak te maken om ze bij u thuis langs te laten komen!