Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Team Brannie wint tweede editie Battumse Kwis

BATHMEN – In een afgeladen Boode vond afgelopen zaterdag de apotheose plaats van de Battumse Kwis. Presentatoren Fons Smit en Paul Winters verzorgden op een fantastische manier de prijsuitreiking.

Komische anekdotes over foute, ludieke of rare antwoorden werden afgewisseld met fotomateriaal op de vele schermen. Het eerste team dat een prijs ontving was team de Oranjes, die net als vorig jaar de laatste plaats in de einduitslag innamen. Zij ontvingen de poedelprijs.

Uiteindelijk bleven er drie teams over: De Knooiers (winnaar editie 2016), De Bathmense Courant en Team Brannie. Met 884 punten was team Brannie iedereen te slim af en mocht teamcaptain Brannie de trofee, onder luid gejuich van het publiek, in ontvangst nemen. Team De Bathmense Courant werd tweede en de winnaar van vorig jaar eindigde nu op een knappe derde plaats.
Na de prijsuitreiking werd er door de leden van de 114 teams nog flink nagepraat en het bleef lang gezellig in Boode. De kwisboeken werden grondig nagekeken. Gezien het grote aantal positieve reacties die de organisatoren op de avond ontvingen staat de editie 2018 ook al weer op de rol.
Vanaf deze week staat het Kwisboek 2017 en de antwoorden op www.debattumsekwis.nl