Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

UitvaartzorgDeventer werkt samen alle uitvaartverzekeringen

DEVENTER – De afgelopen tijd zijn verschillende grote bedrijven, waaronder Yarden Uitvaartzorg negatief in het nieuws geweest met betrekking tot extra (hoge) kosten van een uitvaart. Iets waar je niet op zit te wachten wanneer je net iemand hebt verloren.

Sjoek Nutma, eigenaar van UitvaartzorgDeventer, vertelt: “Op een goede manier afscheid nemen van iemand waar je van houdt, is belangrijk. Voor de ene familie maakt het niet uit wat de kosten hiervan zijn. Maar niet iedereen heeft het even breed. Wanneer je in het verleden een uitvaartverzekering hebt afgesloten ga je er meestal gemakshalve vanuit dat deze verzekering de basis van de uitvaart dekt. Het geeft een nare bijsmaak wanneer er achteraf toch nog bijbetaald moet worden. Ik vind het heel belangrijk dat je de nabestaanden altijd op de kosten moet wijzen. Ik vind het niet vanzelfsprekend om extra diensten te verkopen wanneer dit niet gewild is. Ook het meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden vind ik dat één van mijn taken is. Dit is voor mij, Sjoek, de reden om voor iedereen een betaalbare basis uitvaart te verzorgen. De kosten hiervan zijn € 3495,00.”

Naast dat een uitvaart betaalbaar moet zijn vindt Sjoek Nutma het belangrijk om kwaliteit te garanderen. Hiervoor draagt UitvaartzorgDeventer sinds juni van dit jaar het keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Bij dit keurmerk draait het primair om de persoonlijke benadering en niet het volgen van protocollen en processen. Het keurmerk wordt toegekend door de nabestaanden. Persoonlijk betekent niet bij voorbaat duurder.

Referenties van nabestaanden kunt u lezen op www.uitvaartzorgdeventer.nl

Voor meer informatie over o.a. een basisuitvaart kunt u bellen naar: 06-48470811.