Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

VALANS Accountancy en

Olden Makelaars op Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland

VALANS Accountancy en Olden Makelaars zullen dit jaar voor het eerst op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland aan de Oxersteeg te Bathmen aanwezig zijn. Zij zullen samen een stand bemannen waarbij ‘Keuze moment’ de bindende factor is. Beide bedrijven hechten veel waarde aan het oprecht contact hebben met de klant. De beurs is dan ook een unieke kans om de huidige klantenkring op een andere plek te ontmoeten maar wellicht ook om nieuwe klanten te kunnen verwelkomen.VALANS Accountancy verzorgt op professionele wijze voor ondernemers alle facetten van de accountancy, de personeelsadministratie en het fiscaal advies. Ook staat VALANS Accountancy klaar voor particulieren. Door het aanbieden van brede dienstverlening kan op ieder gebied ondersteuning en advies worden geboden.

Olden Makelaars is inmiddels een bekende speler op het gebied van makelaardij en taxaties in het buitengebied van Overijssel en Gelderland. André Olden van Olden Makelaars begeleidt ondernemers bij hun keuzes en geeft hen advies bij de verschillende keuzemomenten in hun agrarische carrière. Dat kan zijn bij de opvolging door zoon of dochter waarbij een toetreding tot de maatschap met de ouders door de accountant wordt geadviseerd. Bij een dergelijke keuze taxeert Olden als Register Taxateur het onroerend goed en eventuele productierechten zowel bij aangaan van, toetreding tot en/of bij ontbinding van de maatschap (of VOF of BV). Indien er geen opvolging aanwezig is of de ontwikkelmogelijkheden te beperkt zijn, kan bedrijfsbeëindiging c.q. verkoop overwogen worden. Met bijna 25 jaar ervaring en lid van de NVM heeft Olden Makelaars als geen ander kennis van de markt in Salland, Oost Veluwe en de Achterhoek.

De komst van de fosfaatrechten in 2018 en toenemende regelgeving zet ondernemers aan het denken over voortgang van het ondernemer kunnen en willen zijn. Staat u dus voor een belangrijke keuze op het gebied van overname, verkoop, aankoop of vergroten van uw bedrijf of wordt u benaderd door de overheid of ontwikkelaars: VALANS Accountancy én Olden Makelaars adviseren en/of begeleiden u bij uw keuze.

Tijdens de Land- en Tuinbouwbeurs zullen VALANS Accountancy en Olden Makelaars hun krachten bundelen om zo een agrarisch adviesplein te creëren. Door diverse ontwikkelingen blijven keuzes soms uit of moeten ze eerder als verwacht worden gemaakt. Keuze momenten komen veelvuldig voor. Op het ‘Bathmens agrarisch adviesplein’ staan zowel VALANS Accountancy als Olden Makelaars u te woord en denken graag met u mee omtrent deze keuzemomenten.