Veilingwebsite voor stichtingen en verenigingen

Nieuwe trend: Kas spekken? Organiseer online veilingen!

Voor (lokale) stichtingen en verenigingen komt er een mogelijkheid bij om hun kas te spekken. De stichtingen en verenigingen kunnen via veilingwebsite www.biedgebied.nl zelf online veilingen gaan organiseren; hiervoor krijgen zij een eigen biedgebied(/veilingruimte) ter beschikking.Het gebruik van het eigen biedgebied en ook de financiële afwikkeling van de veilingen zijn kosteloos. De opbrengsten van de veilingen gaan voor de volle 100% naar de stichtingen en verenigingen.

 

Nieuwe trend

Steeds meer stichtingen en verenigingen moeten door dalende ledentallen, hogere huren en opdrogende subsidies zoeken naar alternatieve inkomstenbronnen. Een opkomende trend is het zelf organiseren van online veilingen, waarbij de eigen leden kunnen bieden op de veilingen.

 

Bundelen van krachten

Door samen met andere stichtingen en verenigingen, van Limburg tot en met de Waddeneilanden en van Groningen tot en met Zeeland, op dezelfde website veilingen te organiseren, worden de krachten gebundeld om zoveel mogelijk potentiële bieders te bereiken.

 

Nieuwe technologieën

De nieuwste technologieën maken het mogelijk de veilingen online te zetten met hetzelfde gemak als het versturen van een e-mail met bijlagen. Ook het bepalen van de duur van de veilingen is niet moeilijk: het is net zo makkelijk als het inplannen van een afspraak.

 

Aanmelden

Ook het aanmelden van uw stichting/vereniging is kosteloos. Ga hiervoor naar www.biedgebied.nl of stuur een e-mail onder vermelding van “Aanmelding goed doel.” naar contact@biedgebied.nl