Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vogelschieten, LooFeest 2015

Vogelschieten

LOO-BATHMEN – Tijdens de optocht op de zaterdag werden de koning 2014 Henk Bieleman en prins Nick Bakker nog even in het zonnetje gezet.

Zondagsmorgens direct aansluitend op de brunch staat traditie getrouw het vogelschieten op het programma. Het eerste schot wordt verricht door de aftredende koning bij de volwassenen en prins bij de jeugd.

Het was weer oer gezellig met een 113 schutters bij de volwassenen. Bij de jeugd deden 20 schutters mee. Geert Scholthof werd schutterskoning na 444 schoten. Rens Holmer werd na 285 schoten schuttersprins. Het weer zat niet helemaal mee en daarom werd er geschoten onder de luifel van de feesttent. Al met al was het weer beregezellig. Dat bleek later ook wel, want de vaten bier die de koning aansloot waren in rap tempo leeg.

De verdere uitslagen bij volwassenen (houten vogel): kop: Henk Scholthof; staart: Geert Scholthof; L-vleugel: Geert Scholthof (gelijk met de vogel); R-vleugel: Arnold Schutte.

Verdere uitslagen jeugd (vogel van isolatiemateriaal): kop: Wessel Roeterdink; staart: Jos Bakker; L-vleugel: Tom Mantle; R-vleugel: Ties Kram.