Volop eindejaarsvoordeel

bij Paul Roescher

RIJSSEN – Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 december en op maandag 31 december vindt bij Paul Roescher de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het veelbelovende programma bestaat naast scherpe aanbiedingen ook uit leuke activiteiten, heerlijke proeverijen en interactieve demonstraties en workshops.Buitenkans
De Oudejaarsbeurs is de laatste buitenkans voor mensen die de prijswijzigingen van 2019 willen ontlopen. “Ook in onze bedrijfstak voeren leveranciers in 2019 prijsverhogingen door als gevolg van de economische groei. Daarom willen we onze klanten graag helpen om hun woning nog te kunnen inrichten voor de prijzen van dit jaar”, aldus de enthousiaste bedrijfsleider van het bedrijf aan de Plaagslagen in Rijssen.

 

Tot duizenden euro’s besparen
Dat voordeel loopt al snel in de honderden of zelfs duizenden euro’s. Dat heeft onder meer te maken met het brede assortiment van Paul Roescher: naast keukens en badkamers kunt u bij Paul Roescher ook terecht voor een uitgebreid aanbod tegels, vloeren, haarden, kasten en sinds kort ook eethoeken. Met 17.500 m2 showroom biedt het bedrijf, dat ook een vestiging in Apeldoorn heeft, Europa’s grootste keuze onder één dak.

 

Van alles te beleven
Maar de Oudejaarsbeurs is veel méér dan alleen geld besparen. Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 december en op maandag 31 december is er bij Paul Roescher namelijk van alles te beleven! Van spectaculaire shows en interactieve demo’s tot heerlijke proeverijen, live pianomuziek en leuke aanbiedingen: Paul Roescher blaast het jaar 2018 feestelijk uit.

 

Ook een feest voor de kids
Ook voor kinderen is de Oudejaarsbeurs een groot feest! Van donderdag t/m zaterdag maken zij, onder professionele begeleiding, iets lekkers in de keuken. Van cupcakes tot bladerdeeghapjes en van koekjes tot snoepspiezen: bij Paul Roescher worden keukenprins(ess)en geboren!

 

Viert u het feest mee?
De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastore aan de Plaagslagen 2 in Rijssen. De Megastore is iedere dag om 9.00 uur geopend. Op 27 en 28 december duurt de Oudejaarsbeurs tot 21.00 uur, zaterdag 29 december is Paul Roescher geopend tot 16.30 uur en op 31 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.00 uur afgesloten. Het team van Paul Roescher heet u van harte welkom!