Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voor de betere rijlessen en meeste zekerheid ga je naar BOVAG-rijschool Jeroen Littink

BATHMEN – Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij Autorijschool Jeroen Littink krijg je als BOVAG-rijschool die zekerheid. Dit houdt in dat zij moeten voldoen aan een strenge gedragscode. Tevens is er nog het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dit fonds garandeert dat je vooruit betaalde lessen altijd krijgt, wat er ook gebeurt. Dit is waar BOVAG-rijscholen voor staan.

 

Trots

Maar waar zijn zij nu zo trots op? Maximaal rendement met zo weinig mogelijk lessen. BOVAG-rijschool Jeroen Littink zorgt onderweg voor een gezonde combinatie van gezelligheid en serieus leren autorijden.

Zelf genieten van het autorijden in al z’n facetten en het mooi vinden deze kennis en enthousiasme te delen met mensen van alle leeftijden. Dit is één van de middelen om bovenstaande te kunnen bereiken.

 

Gratis theorielessen

Wat BOVAG-rijschool Jeroen Littink verder aanbiedt, is gratis theorielessen (normaal €10,00 per les) voor alle eigen leerlingen. Met een geheel vernieuwd systeem, waardoor de leerling de theorie van het autorijden nog gerichter kan leren. De leerling kan via zijn/haar telefoon inloggen op het systeem van Rijschool Jeroen Littink. Door zo de theorievragen te doorlopen kan Jeroen precies zien, waar deze specifieke leerling nog extra ondersteuning nodig heeft.

 

Start & Go pakket

BOVAG-rijschool Jeroen Littink werkt met één pakket. Dit pakket heet het ‘Start & Go pakket’. In dit pakket, bestaande uit de eerste 20 rijlessen, een tussentijdse toets, theorieboek incl. 10 uur online examentraining zit een leuke korting verwerkt. (Zie actie elders in deze krant).

Omdat deze rijschool staat voor rijlessen op maat, vindt men het belangrijk om de lessen, die na dit pakket nog nodig zijn, af te stemmen op de vorderingen van de leerling. BOVAG-rijschool Jeroen Littink heeft het idee dat zij op deze manier zo eerlijk mogelijk het aantal lessen kunnen aanbieden die een leerling daadwerkelijk nodig heeft.

 

Aanhangerrijlessen en caravantraining

Hebt u al een rijbewijs? Dan kan BOVAG-rijschool Jeroen Littink uiteraard ook wat voor u betekenen. Als rijschool verzorgen zij ook aanhangerrijlessen. Hebt u een caravan gekocht en wilt u wat extra training in het rijden hiermee? BOVAG-rijschool Jeroen Littink verzorgt ook caravantrainingen. (Specifieke informatie hierover vindt u op www.BE-rijles.nl).

Tevens bieden zij opfrislessen voor mensen die zich toch nog wat onzeker voelen binnen het huidige verkeer en/of langere tijd niet hebben auto gereden.

 

Hoog slagingspercentage in deze regio

U hebt het vast wel in de media van afgelopen week vernomen dat vele rijscholen (ongeveer 1500 rijscholen) onder de maat presteren in Nederland. Hierbij wordt gedoeld op de slagingspercentages voor eerste examens. Autorijschool Jeroen Littink doet daar niet aan mee, wat resulteert in een zeer hoog slagingspercentage. Zij behoren weer tot de top 2 van deze regio. Deze cijfers zijn terug te vinden op de officiële site van het CBR. (www.rijschoolgegevens.nl, onder examenplaats Deventer, selecteren op slagingspercentage eerste examens.)

 

“Onze allesomvattende aanpak vertaalt zich dus in mooie resultaten. Een hoog slagingspercentage afgezet tegen het landelijke slagingspercentage. Doe hier u voordeel mee!”, aldus Jeroen Littink.

Rijles boeken of meer informatie? Bel autorijschool Jeroen Littink op 06-51874288 of mail info@jeroenlittink.nl Meer informatie kunt u ook vinden op www.jeroenlittink.nl