Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorproef waterspeeltoestel Epse een spetterend succes!

Voorproef waterspeeltoestel

EPSE – Zaterdag 4 juli nam de speeltuinvereniging Epse alvast een voorproef op de nominatie voor het waterspeeltoestel in speeltuin ‘t Wansink in Epse. Jong en oud kwamen in actie om elkaar te trakteren op een welkome verfrissing op deze tropische dag. Kinderen konden zich heerlijk uitleven op de buikschuifbaan wat later op de avond het parcours bleek te worden voor een wedstrijd onder de jongeren en degene die zich nog ‘jong’ genoeg voelde om mee te doen.

Grote verrassing was de enorm verkoelende douche die mede mogelijk werd gemaakt door een watertank van Vrielink Joppe. Met als afsluiting een lekker ijsje werd deze activiteit door de zowel de kinderen als ouders en opa’s en oma’s positief ontvangen!

Speeltuinvereniging Epse is genomineerd voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. Er is een aanvraag ingediend voor een waterspeeltoestel in speeltuin ’t Wansink. Leden van de Rabobank kunnen nog tot 15 juli 2015 hun stem uitbrengen. Of de bijdrage wordt binnengesleept hangt af van het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht.

Wie de speeltuinvereniging Epse een warm hart toedraagt, wordt gevraagd uw stem uit te brengen voor 15 juli via de link op de internetpagina: www.speeltuinverenigingepse.nl