Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Website ‘Bathmen.nl’ en boekje ‘’Beleef Bathmen’ gelanceerd

Hanny Biemolt van de Stichting Bathmen Promotie overhandigt het eerste exemplaar van het promoboekje ‘Beleef Bathmen’ aan wethouder Thomas Walder. (foto: www.bathmensekrant.nl)

BATHMEN – In het bijzijn van een groot aantal leden van het VBO (Verenigde Bathmense Ondernemers) en het bestuur en veel vrijwilligers van de Stichting Bathmen Promotie is de nieuwe gezamenlijke website officieel gelanceerd door wethouder Thomas Walder, die speciaal voor dit heuglijke moment naar de BrinXs-zaal in Boode was gekomen.

Hanny Biemolt van de Stichting Bathmen Promotie: “Het was een grote wens van ons om samen met het VBO op te trekken om Bathmen van haar beste kant te laten zien. Een website waarop van alles over Bathmen te vinden is. Van informatie over onze ondernemers tot alle evenementen die in Bathmen worden georganiseerd. Dat is nu samengekomen op www.bathmen.nl. Om de site zo actueel en volledig mogelijk te houden vragen we van ondernemers en ook inwoners om evenementen aan te melden. Dat kan via de website.”

Naast de presentatie van de website is het ook boekje ‘Beleef Bathmen’ gepresenteerd. Dit door de Stichting Bathmen Promotie uitgegeven boekwerkje is in de plaats gekomen van de Recreatiekrant Bathmen. Het is een compact boekje waarmee de bezoeker van Bathmen een overzicht krijgt van wat Bathmen op het gebied van winkelen, recreatie en activiteiten te bieden heeft.

Hanny Biemolt (links) bedankt Camilla Klein Nagelvoort, Annelies Relou,Otto Westra en Henk Habermann voor hun inzet voor het nieuwe promoboekje ‘Beleef Bathmen’. (foto: www.bathmensekrant.nl)

 

VBO groeit!

Ook het VBO is content met de samenwerking met de Stichting Bathmen Promotie. Voorzitter Dirk-Jan Olthof :”We zijn sinds vorig jaar als vereniging een andere weg ingeslagen. Van traditionele winkeliersvereniging zijn we bezig met de omslag naar een vereniging waarin het netwerken een belangrijke plaats inneemt. Dat komt tot uiting in de activiteiten die we initiëren. Zo hebben we afgelopen periode twee bedrijfsbezoeken afgelegd. Één bij Erik Brilman en één bij ’t Dijkhuis. Beide bezoeken mochten zich verheugen in een groot aantal deelnemende ondernemers. Daarnaast hebben we met MKB Deventer en de gemeente Deventer een ondernemerscafé gehouden. Ook op dit initiatief mochten we veel positieve reactie ontvangen.”

Dat de nieuwe ingeslagen weg de vereniging geen windeieren legt blijkt wel uit de spectaculaire groei van het aantal leden. Sinds vorig jaar hebben zich 23 nieuwe bedrijven als lid ingeschreven.

Olthof besluit: “Door samenwerking van ondernemers, maar ook met andere partijen, zoals de Stichting Bathmen Promotie, willen we Bathmen leefbaar houden en nog meer op de kaart zetten!”