Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wederom toptennis bij Tennisclub Bathmen

Wederom Toptennis
BATHMEN – Het buiten-tennisseizoen gaat komend weekend weer van start en net als vorig jaar valt er weer volop te genieten van toptennis in Bathmen. Paul Haarhuis, Marc IJzerman, Jan Wouter Roep, Lynn Schönhage, Elke Tiel en Sarah Gronert komen namens TCB uit in de Landelijke Hoofdklasse Mix Zondag. Maandag 6 april (Tweede Paasdag), zondag 19 april en zondag 17 mei zijn deze toppers te bewonderen op de banen van TCB aan de Anna van Lintelolaan 24 in Bathmen. Op zondag 31 mei speelt het team de laatste wedstrijd, als een “halve thuiswedstrijd” op de banen van de zustervereniging TC Salland, ook in Bathmen. Dat belooft een mooi slotspektakel te worden. Zit er net als vorig jaar weer een kampioenschap in?

“Nou ja! Daar gaan we in ieder geval wel voor. Vorig jaar zijn we zeer overtuigend en ongeslagen kampioen geworden. Het team heeft nog meer kwaliteit, dus de ingrediënten zijn volop aanwezig om voor een tweede kampioenschap op rij te gaan”, aldus Marc IJzerman. IJzerman is gebrand op een goed resultaat, omdat hij zelf uit Bathmen komt, maar ook omdat hij in het dagelijks leven trainer is bij TCB. “Ik ben er best trots op, dat zo’n topteam in Bathmen speelt. Mooi voor de vele toeschouwers die net als vorig jaar er weer bij willen zijn, maar ook goed voor de uitstraling van de club”.
Net als vorig jaar is de organisatie van de dag in handen van “CieZo” (Commissie Zondag) van TCB. “We doen er echt alles aan om die toptennisdagen extra glans te geven. Het is een fantastisch visitekaartje voor onze club. Net als vorig jaar gaan we het park weer extra leuk aankleden. De entourage doet natuurlijk ook wat. Heel veel vrijwilligers van TCB dragen een extra steentje bij en dat is beslist geen luxe. Vorig jaar gaf Paul Haarhuis een enorm mooi compliment aan de club. Hij vond oprecht dat we het voor elkaar hadden gekregen een heus “Daviscup-sfeertje” neer te zetten. Als hij dat zegt, ik bedoel, een man die op tennisgebied alles al heeft meegemaakt, dan maakt zo’n uitspraak ons wel extra trots. Tegelijkertijd worden we natuurlijk wel weer uitgedaagd om het nog beter te doen. En dat gaan we zeker proberen”, aldus Leonie Bekendam, lid CieZo.
Iedereen die van toptennis wil genieten en dat van heel dichtbij wil meemaken, is van harte welkom. De wedstrijden beginnen telkenmale om 10.00 uur met vier singles, aansluitend worden de twee dubbels afgewerkt en tenslotte valt er ook nog te genieten van de twee afsluitende mixpartijen. De toegang is geheel gratis ! Uiteraard zorgt TCB dat de catering weer helemaal top is, zodat alle garantie geboden wordt voor een heerlijk dagje toptennis. Rest nog het mooie weer !