Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zwemdiploma’s voor leden

ABS Zwemmen

Zwemdiploma

BATHMEN/MARKELO – Zaterdag 23 april hebben zes leden van ABS Zwemmen met succes afgezwommen voor zwemdiploma C en één voor zwemdiploma B.

Het afzwemmen werd deze zaterdag beoordeeld door een vertegenwoordiger namens het Nationaal Platform Zwembaden. Deze bekeek of de trainers van ABS Zwemmen het afzwemmen organiseren volgens de geldende normen. Zijn eindconclusie was dat de trainers zeer deskundig te werk gaan en dat de zwemclub als geheel een goede indruk op hem heeft achtergelaten.

Leden van de zwemclub dienen het diploma A al te bezitten als ze lid worden, maar kunnen daarna de overige diploma’s, met uitzondering van de gebruikelijke abonnementskosten, gratis behalen.

ABS Zwemmen heeft als thuisbasis het zwembad de Looërmark in Bathmen, maar zwemt ’s winters in het overdekte zwembad in Markelo.

De zwemclub houdt op vrijdag 8 juli 2016 een grote kennismaking voor nieuwe leden tijdens het jaarlijkse zwemkamp bij zwembad De Looërmark.

De inloop voor belangstellenden is van 17.00-19.30 uur. Tijdens deze kennismaking zullen er op de ligweide en in het zwembad diverse activiteiten plaatsvinden, waarbij de bezoekers kennis kunnen maken met de overige leden en de trainers van de club.

De deelname aan deze avond is gratis en voor twijfelaars is het daarna nog mogelijk om twee keer gratis een reguliere training mee te zwemmen.

Aanmelden is wel even nodig via zwemclubabs@gmail.com