Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Veel animo voor Rabobank Informatiebijeenkomsten Senioren

HEINO – Maandag 18 september vond in het Dorpshuus in Heino de eerste Informatiebijeenkomst Senioren plaats. Vanwege de grote belangstelling heeft Rabobank Salland vijf extra sessies ingepland. In totaal vinden nu in de maanden september, oktober en november tien bijeenkomsten in heel Salland plaats.Bankieren gaat steeds meer digitaal. En ook veel senioren gaan mee in deze trend. Rabobank Salland vindt het belangrijk dat klanten dit op een veilige manier doen. Daarnaast zijn er ook mensen die hun bankzaken liever niet via de computer doen. Ook dit is geen probleem bij de Rabobank, de bank biedt verschillende mogelijkheden voor persoonlijke hulp.

 

Veiligheid

De Rabobank organiseert meerdere bijeenkomsten in Salland over ‘Samen Bankieren’. Voorop staat het thema ‘Veiligheid’. Hoe kun je veilig online bankieren? Wat moet je doen en wat ook vooral niet? Naast het veilig bankieren komen ook onderwerpen als ‘veiligheid thuis, ‘langer zelfstandig thuis wonen’, ‘aanpassingen in de woning’ en ‘levenstestament’ aan de orde. Voor deze onderwerpen werken politie, gemeente en notarissen mee aan de bijeenkomsten.

 

Mobiele adviseurs aan huis

Tijdens de bijeenkomsten gaat de bank ook in op hulpmogelijkheden voor klanten die niet via de computer willen of kunnen bankieren. Hiervoor heeft de bank verschillende verkoopkantoren en ServicePunten waar klanten kunnen binnenlopen om hun bankzaken te regelen. Bovendien heeft Rabobank Salland mobiele serviceadviseurs in dienst. Kan een klant niet naar de bank komen? Dan komt één van deze mobiele adviseurs bij de klant thuis. Niet als uitzondering, gewoon als standaard dienstverlening.