Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bakkerij Nollen introduceert nieuwe chocoladelijn onder eigen label CHOC!

“Herrezen na het afbranden van de chocolaterie”

Sinds het verloren gaan van de chocolaterie tijdens de brand op 15 januari, is het team druk bezig geweest met het opnieuw inrichten van een atelier in de centrale bakkerij. Het harde werken heeft haar vruchten afgeworpen en is de introductie van de nieuwe chocoladelijn CHOC! een feit.

“We zijn enorm trots dat wij als team samen met onze partners Callebaut, firma Henk Koenen en Eco-Film een heerlijke chocolade assortiment en schitterend verpakkingslijn hebben neergezet”, zegt Danielle Prins, Teamleider Chocolade. “Het is een divers en kwalitatief hoogwaardig assortiment geworden bestaande uit gevulde repen, truffels, vormbonbons, snijbonbons en massieve chocolade. Alle producten bereiden wij met chocolade van Cocoa Horizons. Waarmee onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren. Samen met de Cocoa Horizons Foundation bieden we hen toegang tot trainingsprogramma`s, financiële premies en landbouwgereedschappen. Daarnaast investeren we samen in vier gemeenschapspijlers: onderwijs, kinderbescherming, kansen voor vrouwen en gezondheid.”, vult Danielle trots aan.

“Voor deze lijn hebben wij gekozen voor een robuustere verpakking en een nieuw product merk CHOC!, zodat het handiger en beter verkocht kan worden bij o.a. bioscopen, theaters, tankstations, delicatessezaken en andere bakkerijen. Het past perfect bij onze multi-kanaalstrategie, om zoveel mogelijk mensen op zo veel mogelijke plekken te laten genieten van onze producten”, licht Vincent Nollen toe. “De gevulde repen heten CHOC! BLOCKS en zijn gevaarlijk lekker! De truffels, vorm- en snijbonbons hebben allemaal eigentijdse smaken en uiterlijk gekregen, bijvoorbeeld cappuccino, pistache, framboos cheesecake, kokos, caramel zeezout en hazelnoot crunch. Excuses als ze verslavend lekker zijn; sorry maar geen sorry!”, grapt Vincent. De nieuwe CHOC! lijn is vanaf deze week te koop in alle 16 Bakkerij Nollen winkels en diverse supermarkten in Twente, de Achterhoek en Salland.